English  Български Пълно възстановяване - All-On-4 Зъбни импланти - цени

Смайл Дентал - клиника и екип

Модерна клиника, специализирана в пълните възстановявания с импланти и естетичната стоматология

Смайл Дентал Сървисис е една от водещите частни клиники в София с богат опит в пълните възстановявания върху импланти на цяла уста или една челюст. Разполагаме с висококвалифициран екип от професионалисти (лекари по дентална медицина, анестезиолози, кардиолози) с доказан дългогодишен опит. Нашата клиника се посещава ежегодно специално от пациенти от САЩ, Англия, Ирландия, Австралия и Канада, които желаят да се възползват от преимуществата на базалните импланти с незабавно натоварване.

Клиниката спазва всички медицински стандарти на Европейския съюз. Материалите, с които работим са от водещи швейцарски и немски прозиводители, доказали своите качества и репутация. Благодарение на съвременната техника и екип, с които разполагаме, нашите услуги са търсени и ценени от пациенти от цял свят. Водещ принцип при всички процедури е тяхното безболезнено протичане с най-малко психически и физически дискомфорт за пациента.

В момента, в който стъпите при нас, ще разберете, че за нас най-важно е да чуем и разберем Вашите нужди и притеснения, да Ви помогнем да се отпуснете и да се почувствате комфортно.

...

Д-р Божидар Димитров
(Главен стоматолог и имплантолог)

Д-р Божидар Димитров завършва Стоматология в Медицинския университет в София през 1978 г. Четири години по-късно придобива следдипломна квалификация по Ортопедична стоматология.

През 1989 г. д-р Димитров надгражда професионалното си обучение, като завършва специализиран две годишен курс по ортодонтска стоматология в Университетa на Южна Калифорния, Лос Анджелис, САЩ.

През 1990 г. д-р Димитров открива стоматологична практика в САЩ, окръг Сан Диего, Ранчо Санта Фе (една от най-заможните общности в Съединените щати) и през следващите осем години се грижи за нуждите на многобройните си пациенти там.

През 2000 г. се завръща в България и открива стоматологична клиника в София. Започва специализираното си обучение по имплантология през същата година, а две години по-късно придобива правоспособност по дентална имплантология.

В момента д-р Димитров е един от най-опитните имплантолози в системата на базалните и конвенционални импланти в България. Годишно поставя над 1000 импланта с незабавно и отложено натоварване.

През 45-те си години на стоматологична практика, той е имал възможността да учи стоматология в най-престижните университети в света. Завършил е курсове в САЩ, Швейцария, Германия, Австрия, Холандия, България и др.

Д-р Димитров е член на няколко професионални организации: Американската стоматологична асоциация, Българската зъболекарски съюз и др.

Д-р Димитров е от малкото лицензирани в системата на Invisalign зъболекари в България.

През целия си дългогодишен опит в денталната наука, той е посветен на съвършенството в оралната хирургия, зъбната имплантология, естетичната стоматология и ортодонтията.

...

Д-р Николай Марков
(Стоматолог и имплантолог)

Д-р Николай Марков завършва Стоматологичния факултет на Медицинския университет в София през 2006 г. Повече от 10 години той практикува дентална медицина, като неговите интереси са съсредоточени върху хирургичните и естетични аспекти при пълните възстановявания. Той непрестанно усъвършенства уменията си, за да бъде в течение с последните технологични тенденции в областта. През 2011 г. завършва курс по имплантология в института "Зимер" във Винтертур, Швейцария. Д-р Марков участва в "Стоматологичните срещи в София" през 2012 г., 2013 г., 2015 г. и взима участие в курсове по естетична и хирургична стоматология. Той е член на Българския зъболекарски съюз. От 2014г. е част от екипа на Смайл Дентал Сървисис в областта на хирургията и естетиката.

...

Д-р Севгин Муталибов
(Стоматолог и имплантолог)

Д-р Севгин Муталибов завършва Стоматологичния факултет на Медицинския университет в София през 2020г. Още като студент неговите интереси към имплантологията и оралната хиругия го отвеждат на множество обучения и симпозиуми в тази област. Сред интересите му са поставянето на импланти, в т.ч. с бикортикално захващане от смейството на базалните импланти и създаването на протезни конструкции за тях. Той непрестанно усъвършенства уменията си, за да бъде в течение с последните технологични тенденции. Взима участие в курсовете на Monoimplant & i-sytem в София 2019г., Анталия 2021г., Лисабон 2022г. Член е на AIM ACADEMY. Д-р Муталибов участва в "Стоматологичните срещи в София" през 2020 и 5-тия международен симпозиум на AIM ACADEMY през октомври 2023 в Женева, Швейцария. Той е член на Българския зъболекарски съюз. От 2022г. е част от екипа на Смайл Дентал Сървисис в областта на хирургията и простетиката.

...

Пламен Белчев
(Зъботехник)

Пламен е квалифициран зъботехник, завършил Медицинския университет в София. Работи 5 години в Калгари, Канада и е сертифициран в CAD/CAM технологиите и възстановяванията с метало-керамични и полимерни конструкции. От 1994 г. е съосновател на една от най-големите и модерни зъботехнически лаборатории в София. Ръководи и администрира процесите по създаване на зъботехническите изделия в Смайл Дентал. Лабораторията представлява големи немски марки като MEGADENTA и DEGUDENT. От 2008 г. работи в сътрудничество с WIELAND.

...

Кирил Кънев
(Зъботехник)

Кирил е квалифициран зъботехник, завършил Медицинския университет в София през 1989г. Скоро след това започва да работи с протезни конструкции върху зъбни импланти. През годините натрупва богат опит (над 30 годишен), който му позволява да следи отблизо протетичните тенденции в зъботехниката върху дентални импланти. Специализира при д-р Мадлен Енгелке, Клаус Мютертис, Аксел Зегер в Германия, моделно леене, ставно протезиране и безметално естетично възтановяване.

През 1992г става съосновантел на една от най-модерните зъботехнически лаборатории в София. През годините тя се използва като учебна база за лекции и семинари на водещи фирми производители на зъботехнически материали и технологии като: BREDENT, MEGADENTA, DEGUDENT, Dental Direkt, Imes-Icore и 3Shape. Ръководи и администрира процесите по създаване на зъботехнически изделия в Смайл Дентал.

...

Д-р Даниела Вълчева
(Анестезиолог)

Д-р Вълчева е завършва Медицинския университет в София през 2009 г. Специалист е по анестезиология и реанимация от 2014 г. Прекарва академичната 2011/2012 г. в стаж в Университетска болница "Beaujon" в Париж, Франция. Има GMC регистрация от септември 2015 г. и опит с NHS. Говори английски и френски език.

Обича да готви и обожава Джейми Оливър.

...

Д-р Венера Чернева
(Анестезиолог)

Д-р Чернева е завършва Медицинския университет в София през 2008 г. Специалист е по анестезиология и реанимация от 2014 г. Прекарва академичната 2010/2011 г. в Университетска болница "Bichat-Claude Bernard Hospital" в Париж, Франция. Член на асоциацията по лечение на болката. Говори английски и френски език.

Обича да пътува и да научава нови неща.

...

Светла
(Хирургична сестра)

Светла е напълно квалифицирана медицинска сестра и работи като дентален асистент с направление хирургия за последните 18 години. Има богат опит в стоматологичната практика и в имплантологията. Завършва Медицинския университет в София. Има опит при работа с деца - 4 години в детска клиника и 7 години в детска болнична стоматология. Светла е сертифицирана в областите на имплантологията, ендодонтията и ортодонтията. Тя говори руски и английски език.

Светла обича да пътува и да прекарва време със семейството си.

...

Лъчезар
(Бизнес мениджър)

Лъчезар е бизнес мениджър на Смайл Дентал Сървисис. Той има богат опит и познания в областта на продажбите, онлайн маркетинга и развитието на бизнес процесите. Има бакалавърска степен по Икономика на търговията и магистърски степени по Счетоводство и Софтуерни технологии. Лъчезар е 4-то ниво парамедик (най-високото).

Целта му е пациентите на клиниката, да имат възможно най-изчерпателна информация за медицинските услуги и тяхното протичане. Така биха могли да направят своя добре информиран избор в "морето" от оферти и предложения. Той вярва, че Смайл Дентал Сървисис предлагат една от най-добрите услуги в Европа и България за пълно възстановяване върху импланти.

В свободното си време обича да кара мотоциклет и да работи като доброволец в спешното отделение на една от големите многопрофилни болници в София.

...

Валерия
(Координатор - лечения)

Валерия е координатор на леченията. Тя се грижи да имате цялата необходима информация, за да можете да направите най-добрия избор за вашето лечение. Тя отговаря на всички ваши въпроси и ви помага да организирате престоя си при нас.

Валерия е завършила Медицинския университет в София като фармацевт през 2001 г. Тя е магистър по бизнес администрация (2002 г.) и здравен мениджмънт (2005 г.) от университета в Нант.

Валерия се интересува от литература, изкуства и български традиции. Обича да прекарва време със семейството и приятелите си.

...

Зъбни импланти цени в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес София 2002 ©