English  Български Пълно възстановяване - All-On-4 Зъбни импланти - цени

Отзиви от пациенти

Тук може да гледате и прочете 304 отзива от наши минали пациенти, 99% от тях с пълно възстановяване върху зъбни импланти - най-комплексната процедура в денталната медицина!

На хартия и видео

Моля имайте предвид, че от края 2019г. събираме само уеб отзиви, съответно след тази дата няма да намерите такива на хартия тук. Ръкописните оригинали може да видите на място в клиниката, в случай че решите да ни ни посетите за преглед.

Подреди по: Рейтинг | Дата на добавяне

1. Пълно възстановяване с базални импланти и фиксирани мостове за една седмица

Гледайте преживяванията на пациент по време на процедура по пълно възстановяване на цяла уста със зъбни импланти и неподвижни мостове

Happy B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  206  4 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

2. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

William S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  56  3 
...

3. Лечение с шест зъбни импланта

Невероятно! Пълни професионалисти. Отличен фокус върху клиента и внимание към детайла.

David (UK),
Беше ли полезно за Вас?  43  6 
...

4. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Chris (UK),
Беше ли полезно за Вас?  44  8 
...

5. Пълно възстановяване, включващо базални импланти, коронки и мостове. Първо + второ посещение

Лечението вървеше много лесно. Нямаше проблеми и болка. Аз съм 100% доволна от резултатите. Мостът е точно какъвто исках. Всичко беше дори по-добре, отколкото очаквах.

Marina (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  37  1 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

6. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Бях замесен в автомобилна катастрофа във Великобритания преди 23 години, по време на която загубих всичките си зъби. Оттогава, поради различни причини, носех пълни протези. През последната година или повече изглежда имах все повече язви в устата, което ме накара да потърся алтернативи. Това ме доведе до титановите импланти, които щяха да бъдат отговорът на моите проблеми. Тъй като със семейството ми живеем в Катар, най-напред посетих стоматолози там, което донесе противоречиви съвети за костни присадки и повдигане на синусите. По-нататъшни проучвания ме доведоха до Смайл Дентал Сървисис. Подобно на теб, читателят, това, което правиш точно сега, четеш рецензиите и се опитваш да вземеш решение.

За първи път направих контакт чрез функцията "чат" и открих, че Лъчезар, с когото за пръв път контактувах, беше информиран и изключително полезен. Обясних моя случай и изпратих рентгенова снимка. Бях разочарован, когато д-р Димитров прецени първо, че не може да помогне. Отговорих му, изразявайки разочарованието си, след което д-р Димитров премисли задълбочено и промени мнението си, но отказа да вземе окончателно решение, докато не види на живо с какво има работа и прегледа рентгеновите снимки, направени на място. Чрез безкраен поток от имейли с въпроси и отговори и след продължителни разговори със съпругата си, накрая взех решение да опитам и насрочих час за преглед. Впоследствие Станислава беше изключително любезна да резервира хотел и да организира за мен транспорт от летището.

За първи път се срещнах с д-р Димитров и неговия екип преди няколко дена, в понеделник, 17 ноември 2014 г. и веднага се почувствах спокоен благодарение на грижите им. Моят случай наистина беше предизвикателство за тях и бяха обсъдени различни варианти за това, което исках и какво можеха да направят. Моя конкретен случай беше такъв, че Смайл Дентал Сървисис не можеха да потвърдят колко импланта, биха могли да се сложат, докато процедурата не започне да тече. През целия процес всичко ми беше обяснявано и нямаше никаква болка през цялото време. Мога само да кажа, че д-р Димитров и неговият екип са пълни професионалисти и за тях пациентът е от първостепенно значение. В края на процедурата бяха сложени общо 6 импланти на горната челюст и 5 на долната, което е фантастично постижение. В сряда вече имах временни мостове, монтирани горе и долу, а сега, за първи път от доста дълго време, успях да отхапвам храната, вместо да я накъсвам. Разбира се, все още има подуване, но то намалява с всеки ден. Моето лечение вече е завършено и аз организирах полета си с един ден по-рано от планираното.

След около 6-12 месеца ще се върна за порцелановите мостове, които ще завършат лечението ми.

Благодаря много на всички в Смайл Дентал Сървисис!

Ако сте читател и все още не сте сигурен, след като сте прочели този отзив, моля не се колебайте да се свържете с мен. Имейлът ми ще бъде предоставен при поискване от Смайл Дентал Сървисис.

John M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  41  5 
...

7. Пълно възстановяване (Smile Makeover) с мостове и зъбни импланти

Jason L. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  34  1 
...

8. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Zohra B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  33  2 
...

9. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (изключително тежка форма на парадонтоза)

Много добре. Първият ден очевидно е малко травмиращ поради многобройните екстракции (25 зъба), но времето премина по-бързо от очакваното + зъбите изглеждат наистина добре. Не се колебайте!

4 дена след това
Здравейте, всички! Сега съм обратно вкъщи, в по-нормално състояние и по-малко шокирана, може да звуча твърде ентусиазирана, затова не се колебайте да използвате или редактирате текста, както смятате за подходящо.

Благодаря ви много за всичко, което направихте. Резултатите, които д-р Димитров и екипът постигнаха само за една седмица, са цяло чудо. Освен, че вече имам прави бели зъби, най-важното е, че всички инфекции и болни тъкани, причинени от продължителното пушене и тежка нелекувана болест на венците, вече са изчистени. Това щеше да доведе до много болезнени и скъпи процедури във Великобритания, само за да загубя всичките си зъби в крайна сметка.

След спиране на тютюнопушенето, само 6 седмици преди да дойда в София, макар че вече бяха разхлабени и болезнени, собствените ми зъби се влошиха толкова бързо, беше доста шокиращо. Сякаш внезапното придвижване на кръвта към венците доведе нещата до повърхността на зъбите и тогава разбрах, че определено съм взела правилното решение.

Откакто посетих д-р Димитров и екипа му, аз искрено вярвам, че поради сериозността и дълбочината на тази инфекция, взех решение в последния момент и чувствам, че съм била спасена от много тежка болест или дори още по-лошо.

Наистина няма от какво да се страхувате. Първият ден, както всеки коментира, не е особено приятен, особено ако имате нужда от многобройни екстракции, но времето минава бързо и след няколко дни имате нови, привлекателни зъби. Не е ли хубаво? Не би могло да се сравни с протези!

Всички бяха много любезни и ефективни, всичко мина много гладко, от посрещането ми на летището, до хотела (прекрасен и много удобен), чак до заминаването. Д-р Димитров е прекрасен и истински професионалист, който не би работил само заради нечия суета. Възхитително!

Смайл Дентал е най-добрият избор! Благодаря ви отново и ще се видим скоро на второто ми посещение.

Valerie H. (Wales, age 71),
Беше ли полезно за Вас?  31  2 
...

10. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Реших да започна лечението с по-малко от едноседмично предизвестие, след като малко по-рано вече бях решил да използвам "Смайл". Комуникацията беше отлична, по имейл и телефон. Настаняването и всички трансфери бяха организирани за мен от клиниката. След като и направиха рентгенова снимка, лечението започна и както всички казваха, беше почти безболезнено!

Д-р Димитров и целият му екип бяха отлични, професионални, грижовни, с чувство за хумор. Имаше лека болка след такова сериозно лечение, но в рамките на 48 часа вече ядях (дъвчех) пържола!

Имах извършена работа преди това в Лондонския зъболекарски институт и "Смайл" ги конкурират, и дори превъзхождат по всякакъв начин. Препоръчвам ви да ги използвате.

Roy M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  30  1 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

11. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Първият ден беше доста стресиращ поради естеството на работа, която трябваше да се свърши, но през целия процес се чувствах спокойна благодарение на професионализма на д-р Димитров и неговия отличен екип. Той установи, че има нужда от допълнителна работа по синуса ми и операцията беше извършена без допълнителни разходи! Той дори уреди дрехите ми да бъдат изпрани! Изключително съм доволна от новия си външен вид и никога не съм се съмнявала или чувствала нервна, особено благодарение на приятелския подход на д-р Димитров. Бих препоръчала Смайл на всеки :) Трейси

Болезнен първи ден, но може да се очаква с около 15 екстракции и 20 импланта. Д-р Димитров и неговият екип вдъхват увереност във всичко, което правят и въпреки че съм много нервен пациент, който винаги е избягвал зъболекари, процесът след понеделник не само беше безболезнен, но и винаги протичаше с разбиране, като се има предвид отличният английски език на екипа. Сега съм горд притежател на пълен набор от бели зъби, които, въпреки че са временни за 6-12 месеца, изглеждат страхотно. Нямам търпение да се върна за крайния порцеланов комплект. Джеръми

Tracey & Jeremy F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  29  1 
...

12. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Richard (UK),
Беше ли полезно за Вас?  28  1 
...

13. Пълно възстановяване (Smile Makeover) с мостове, коронки и зъбни импланти

Дойдох в Смайл Дентал Сървисис в София изпълненa с много тревога. Бях много нервнa и се страхувах. Обаче излязох от клиниката с много любов в сърцето и разбира се, голяма щастлива усмивка. Позволете ми да ви разкажа повече.

От дете имам проблеми със зъбите. Аз съм роденa в Африка в село, където няма лекари, да не говорим за стоматологична практика. Страдах постоянно от инфекции и накрая на 12-годишна възраст, когато стигнах до град, където имаше зъболекар, някои от задните ми зъби бяха извадени. Продължих да страдам от зъбни инфекции през годините.

На 40-годишна възраст започнах подходящо пародонтално лечение, правейки всичко, което мога, за да запазя останалата част от зъбите си. Битка, която печелех и губех през следващите 15 години. Междувременно проучвах практики в различни части на света, където можеха да свършат необходимата работа. По това време имах нужда от хирургична операция за повдигане на синусите и костна присадка, както и импланти. Нещо в мен продължаваше да се съпротивлява на тази процедура. Сестра ми, която също проучваше, откри Смайл Дентал Сървисис и ми разказа подробности. Най-хубавото беше, че д-р Димитров можеше да ми сложи импланти, без да се налага повдигане на синусите и костна присадка, и това беше решаващият фактор при избора ми.

Д-р Димитров незабавно ме успокои при първата ни среща. Това не означаваше, че се справих с нервността си напълно. Д-р Влачкова работи заедно с д-р Димитров, за да извърши мащабната работа. Чувствах, че тя може да усети нервността ми. Можех само да видя очите й (тъй като носеше маска) и всеки път, когато правехме контакт с очи, всичко, което чувствах, беше загриженост и съчувствие. Тя постоянно ми казваше какво прави и ме държеше информиран. Имаше два случая, когато не бях съгласна с д-р Димитров. Дори в тези моменти чувствах само грижа и разбиране от всички членове на екипа, включително самия д-р Димитров. Никога в клиниката не усетих някаква неприятна енергия. Отнасяха се с мен на първо място като с човешко същество и след това като с пациент.

Бях много впечатлен и от Пламен, зъботехник. Работи много дълги часове, за да свърши работата навреме. Той е педантичен и върши работата си с много внимание и гордост. Присъстваше в клиниката на всички проби, като се връща на работната маса няколко пъти, докато беше напълно доволен от резултата. Никога не бих могъл да му се отблагодаря, защото усмивката ми изглежда страхотно!

Стоматологичните сестри Лидия и Светла бяха ефикасни и много грижовни. Светла знае много добре как да се справя със слюносмукателя и никога не позволяваше да се събират течности в устата ми, за което съм й благодарнa. Лидия помагаше за ежедневните ми нужди, стараеше се да съм добре обгриженa, за хотелската ми резервация, придружи ме до лабораторията, за трансфера ми от и до летището. Тя се стараеше да се чувствам добре по време на престоя си в София.

Накрая д-р Димитров беше толкова бърз и работеше с такива "сигурни" ръце при поставянето на имплантите, че бях изненаданa, когато заяви, че е свършил, стори ми се като само 10 минути (без болка). През всичките години на стоматологична работа никога не съм срещал зъболекар с такава "увереност" и "сигурност" в ръцете като д-р Димитров.

Когато напусках клиниката през последния ден, сърцето ми беше изпълнено с любов, радост и щастие не само защото бях толкова доволнa от свършената работа, но и заради д-р Димитров и целия му екип. Добрината, хуманността и грижата им направиха цялото ми преживяване пълно с успех. Както казах по-рано, аз си тръгнах с много любов в сърцето и голяма красива усмивка.

Пиша това изявление 2 месеца след посещението си в София и съм също толкова щастливa, колкото и в момента, когато си тръгнах от там.

Бих препоръчал д-р Димитров и Смайл Дентал Сървисис без колебание и знам, че няколко от членовете на семейството ми скоро ще пътуват до София.

Shemin Lakhani (Athens Greece),
Беше ли полезно за Вас?  30  4 
...

14. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове - втори етап (постоянни металокерамични мостове)

За пореден път д-р Димитров и екипът му, включително зъботехникът, изпъкнаха в много труден случай. За първи път от 24 години, наистина имам подходяща захапка и усмивка. Що се отнася до качеството на получената услуга, никога не съм имал преживяване с толкова приятелски настроена първокласна дентална практика.

Благодаря на всички ви! Един много доволен клиент.

John M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  26  1 
...

15. Възстановяване на една челюст с базални импланти и мостове

Karen (UK),
Беше ли полезно за Вас?  26  2 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

16. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

John M. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  25  2 
...

17. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Paul (UK),
Беше ли полезно за Вас?  23  0 
...

18. Лечение с 5 импланта и 5 коронки

Всичко беше страхотно от начало до край. Много приятен екип. Лечението е безболезнено. Крайният резултат е просто перфектен.

Neil Wilde (UK),
Беше ли полезно за Вас?  24  1 
...

19. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (след втория етап от лечението)

Lee S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  24  1 
...

20. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Няколко месеца преди лечението бях в София, посетих клиниката и се срещнах с д-р Димитров. Също така посетих стоматолози и клиники във Великобритания. Реших, че ще получа лечението от д-р Димитров, не само заради цената. Цялата организация е превъзходна. Лечението ми започна в понеделник и зъбите бяха готови в сряда. Днес (петък) се чувствам страхотно. Подуването на лицето ми почти изчезна, венците не са болезнени. Най-накрая мога да се усмихвам с увереност. Дадох 10/10 като оценка по-долу. Честно казано не мога да намеря грешка никъде - трансфери, хотели, нищо.

Steven S. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  25  2 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

21. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Boris G. (USA),
Беше ли полезно за Вас?  25  3 
...

22. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (след първия етап от лечението)

Уважаеми д-р Димитров и екипът му,
Това е просто един имейл, с който да ви благодаря много за грижата, която получих от всички вас и за вниманието към детайлите, което проявихте в моя случай. Пристигнах у дома късно събота вечер и оттогава жена ми, децата и близките ми коментират много положително новата ми усмивка.

Това не е последното ми мнение или отзив, тъй като има много други положителни неща, които бих искал да кажа за моя опит с вас. Просто исках да благодаря от цялото си сърце за всичко, което направихте за мен. Все още е рано и разбирам, че се нуждая от време, за да се възстановя напълно. Вашият зъботехник също е свършил фантастична работа, затова моля да му предадете благодарности.

Храня се със здравословна храна и се ангажирам да пазя орално здраве, докато чакам да се върна при вас, за да завърша лечението. Ще ми отнеме известно време да поработя върху видеото ми за възстановяване на усмивката, но ще го споделя с вас директно, когато е готово.

Очаквам с нетърпение да ви видя всички отново след около 6 месеца, за да завършим лечението. По някаква причина за мен това беше много емоционално пътуване - не съм сигурен защо. Но като се връщам назад и мисля за преживяното, съм изпълнен с благодарност за голямата работа, която свършихте и за начина, по който работихте с мен. Благодаря ви!

Мостовете изглежда са напаснати добре - ям и говоря добре с тях. Има лек дискомфорт в горния мост на мястото, където имах шевове, но това не е проблем и държа цялата уста много чиста с редовно миене и изплакване с помощта на водата за уста, която препоръчахте.

Както казах, ще напиша пълна и добре формулирана препоръка на по-късен етап - този имейл е просто да ви кажа, че ви благодаря много за грижата и работата, която свършихте досега.
Поздрави

Lee S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  23  1 
...

23. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Абсолютно перфектно!
Вие сте невероятни!

Бях много нервен и притеснен заради лечението. Д-р Димитров и екипът му бързо ме успокоиха. Стоматологичните сестри са изключително грижовни и д-р Димитров е толкова приятелски настроен и весел, с голямо чувство за хумор. Екипът говори перфектно английски език и отговори на всичките ми притеснения. Всичките ми зъби бяха отстранени и имплантите бяха поставени по време на първото ми посещение. Върнах се 2 дни по-късно, за да пробвам новите си зъби. Бяха необходими някои настройки и се върнах отново на следващия ден. Д-р Димитров не беше доволен, тъй като венците ми се бяха свили предния ден, затова взе нови отпечатъци и направи нов мост. На 4-тия ден новите ми зъби бяха поставени и аз направо излетях до луната с тях!

Трябва да упражнявам усмивката си, но това не е проблем, тъй като не мога да я сваля от лицето си!
Благодаря много на д-р Димитров и неговия екип!

Darren R. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  24  2 
...

24. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Много съм доволен от резултата. Зъбите са страхотни.
Д-р Димитров и неговия екип са истински професионалисти и резултатът далеч надминава това, което бих получил в Англия.

Това са зъболекари, които използват последните достижения в имплантологията и обичат своята работа

Jason R. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  22  0 
...

25. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Страхувах се много от това лечение. Избягвах зъболекари за последните 50 години. Бях изумена от добрината на екипа и ефективността на цялото лечение. Абсолютно безболезнено, само леко подуване, което отминава. Бих препоръчала на всеки, който търси този вид лечение да посети тази клиника. Сигурна съм, че семейството ми ще направи това в близко бъдеще.

Hazel M. (age: 80, Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  21  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

26. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Здравейте, бих искал да кажа на целия екип на Смайл, че много ви благодаря. Второто ми посещение беше удоволствие. Прекрасен град и прекрасни хора. Бих препоръчал на всеки, който вече е преминал през първия етап, да се увери, че ще премине и през следващия. Постоянните зъби са много по-добри от първия комплект, освен това зъболекарския екип ще има възможност да направи корекции, ако такива се налагат. Самият аз получих 2 допълнителни импланта, добавени към долната ми челюст [безплатно]. Плюс това има много време да разгледате забележителностите на София. Благодаря отново на всички в Смайл!

Charlie D. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  20  0 
...

27. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

По време на лечението, което беше емоционална въртележка, екипът ми оказа пълна подкрепа, 100% професионализъм. Всички притеснения, които може би имах, бяха адресирани незабавно и не бих могла да си пожелая по-подкрепящ екип. Това промени живота ми и това как гледах на себе си. Не бих могла да ви благодаря достатъчно!

Julie M. (England),
Беше ли полезно за Вас?  20  0 
...

28. Пълно възстановяване с базални импланти, коронки и мостове

Бях измъчвана през изминалата година от силна болка в зъбите, постоянно бях при зъболекаря (което беше голям разход) и не изглеждаше нещата да се подобряват. Взех решение да избера импланти/коронки и започнах да търся онлайн. Проучването ми ме отведе на много уебсайтове и след много месеци реших да избера Смайл Дентал Сървисис в София, България. Изпратих им имейл и разговарях със Станислава, която ми беше изключително полезна и ми обясни всичко.

Когато пристигнах на летище София, бях посрещната от шофьор, организиран от Смайл Дентал в събота на 8 март, той ме откара до моя хотел. В понеделник сутринта се върна в хотела, за да ме вземе за първия ми час с д-р Димитров и екипа му. След първоначален преглед, д-р Димитров ми каза, че ще се наложи много работа. Каза ми каква е цената и ако бях съгласна с нея, лечението щеше да започне. Да зная цената предварително беше страхотно, защото нямаше да има скрити такси. Цената беше £ ... за 6 импланта, 28 коронки и коренови лечения. Съгласих се, платих депозит от 80%, подписах всички съответни формуляри и работата започна с д-р Вълчкова. Тя подготви зъбите ми за поставянето на коронки и за съжаление повечето зъби се нуждаеха от коренови лечения. След 30 минути прекрасният д-р Димитров влезе в операционната с цветя, тъй като беше рожденият ми ден, такъв внимателен жест. Работата продължи до 14:30, когато ми дадоха почивка и започна отново в 16:00. Мислеха, че до тогава ще ми сложат имплантите, но се оказа, че има много работа за вършене и най-накрая в 19:00 приключихме за деня. Толкова дълъг ден и не най-любимият ми рожден ден, ха-ха.

Шофьорът ме взе отново във вторник сутринта, прекарах 3 часа с д-р Вълчкова, след което дойде д-р Димитров и сложи 6-те импланта. Бях наистина нервна, но той беше страхотен и наистина ме успокои. Това отне само 40 минути и не беше толкова страшно, колкото си мислех. В сряда имах още работа с д-р Вълчкова, след което дойдоха зъботехниците, за да ми вземат отпечатък на захапката и да направят временните ми зъби. В четвъртък беше първата проба, а в петък вече имах своите временни мостове и лечението приключи. Долната ми челюст се поду и брадичката ми беше много твърда (заради имплантите, които влизаха в челюстта ми), но д-р Димитров каза, че това е нормално след работата, която беше свършена в рамките на една седмица вместо за няколко месеца както при повечето хора. В събота имах болка, за която болкоуспокоителните помогнаха, а до неделя вече нямаше болка и подуването спадаше. Седмица по-късно, подуването напълно спадна и нямаше абсолютно никаква болка - да направя тази процедура беше най-доброто решение, което някога съм взимала. Очаквам с нетърпение да се върна след 6 месеца, за да получа постоянните си зъби.

Всички в Смайл Дентал бяха толкова любезни, полезни и наистина професионални. Специално голямо благодаря на д-р Вълчкова, че ме слушаше да охкам тези три дена, ха-ха. Също и на медицинските сестри, Светла и Лидия, за цялата им помощ, и най-вече на д-р Димитров. Благодаря ви много!

Eileen M.(UK),
Беше ли полезно за Вас?  20  1 
...

29. Пълно възстановяване с базални импланти, коронки и мостове

Смайл Дентал Сървисис бяха невероятни професионалисти. Д-р Димитров, заедно с екипа му, разбраха много добре притесненията ми. Направиха всичко възможно да се чувствам комфортно. След 3 дни излязох с усмивка, която не съм имал от години. Ако мога да отбележа, хотелът (Кристал Палас) беше много удобен и персоналът там също прояви разбиране за ситуацията ми. Всеки, който търси такава процедура, трябва да я направи. Усмивката ми се върна.

Смайл Дентал разбиват!

Javier (US),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

30. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

След като направих проучване в интернет, прегледах стотици зъболекари и прочетох всички коментари, които хората бяха оставили, Смайл Дентал Сървисис се отличиха повече от останалите. Лечението беше отлично, д-р Димитров е прекрасен човек, който отделя време да изслушва всичките ви притеснения и обяснява всичко в подробности. Сдобих се с временни коронки, след като ми сложиха импланти и ме подготвиха. Те изглеждат невероятно, така че нямам търпение да се върна след шест месеца за постоянните.

Препоръчвам д-р Димитров, а също така и на екипа му, които бяха брилянтни. Ако трябваше да дам оценка на Смайл Дентал Сървисис, бих им дала повече от 10 от 10 и ще ги препоръчам на цялото си семейство и приятели.

Marguerita B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

31. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Не знаех какво да очаквам, не съм бил на зъболекар, откакто бях дете. Лечението не мина толкова зле или болезнено, колкото си представях. Първият ден беше малко интензивен, но нямах усещането, че съм седял 4 часа на стола. Вероятно не съм най-лесният пациент, затова благодаря на екипа за това, което направиха. Също така нямам проблем да препоръчам това лечение и клиника на всеки.

Willie M. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

32. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Бях добре информиран за това какво е нужно да се направи. Димитров е събрал талантлив и професионален екип, който може да накара всеки пациент да почувства, че е специален.

Peter M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

33. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Процесът отне много повече от очакваното, тъй като беше по-сложен от предвиденото. След консултацията последва интензивна стоматологична работа, но всичко беше в мой интерес. Процесът беше много задълбочен.

Julian P.,
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

34. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Брилянтно!

Откакто започнах с планиране на лечението си досега, цялото преживяване мина страхотно. Страдам от лоши зъби от дете, а стоматолозите във Великобритания не бяха от помощ, нито вдъхваха доверие. Много хора ме питаха защо отивам в България за лечение, предполагам, че резултатът и умелото боравене с моя случай от самия теб и екипа ти са причината. Има ли неща, които бихте могли да подобрите, да.
Кажете на хотела да не препоръчват ризото след операцията и шевовете и си направете фейсбук страница, тъй като мисля, че много доволни пациенти ще я харесат.

Съжалявам, д-р Димитров, но няма нищо негативно, за което бих могъл да се сетя.

Ronny B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

35. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Това е нещо, което променя живота. Не бих се поколебал да препоръчам лечението и услугите, предоставяни от тази клиника. Екипът е прекрасен, както и новите ми зъби. Благодаря ви много!

Michael G. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

36. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добра комуникация по имейл преди посещението ми в София. Макар че първият ден нямаше как да е приятно, беше много по-добре, отколкото предполагах. Премина бързо и всички от екипа бяха фантастични.

Бях наистина изненадан колко малко се оказа вярно от това, което си бях мислел за целия процес, оказа се, че най-лошата част от цялото преживяване беше моят страх. За да бъда честен бях ужасен! Екипът беше страхотен и ми помогна да се успокоя. Единственото неприятно е, че ми липсват зъби в задната част. Не можаха да ми поставят импланти поради инфекция. Планът трябва да бъде фиксиран при следващото посещение. Като цяло беше страхотно, не бих могъл да благодаря достатъчно на екипа.

Darren L. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

37. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Определено подцених колко травмираща ще бъде сесията с екстракциите и имплантирането. В края на краищата се почувствах леко шокирана. Не бих препоръчала да идвате сами, тъй като ще имате нужда от подкрепа. Пазаруването не е лесно, когато нямате зъби и не говорите езика. Хотел Кристал Палас е отличен, те разбират какво преживявате и тъй като е само на 3 минути пеша е отлична база. Самата терапия беше извършена много професионално и всички бяха много добри. Единствената ми критика е, че може би малко повече английски може да се говори в стаята за лечение, за да е по-лесно да се отпуснеш. Не мога да бъда по-щастлива с крайния резултат. Имам много привлекателни нови зъби, които функционират добре и със сигурност ще променят живота ми. Благодаря на всички от Смайл!

Tina T. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

38. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Посрещнаха ме на летището, както беше уговорено - шофьор, англоговорящ и много приятелски настроен. На първата среща д-р Димитров се държа професионално, както винаги и след това се включи д-р Марков, който е професионалист също като "Доктора". Екипът на Смайл е изключителен както в работата си, така и в съпричастността си към всеки индивидуален случай. Бих ви препоръчала да преминете през втория етап на лечението, тъй като крайният резултат е по-добър, отколкото може да си представите. Трябва да приемете, че макар престоя да е 2 седмици, е нужно да сте на разположение, но крайният резултат "променя живота". Също така може да срещнете много хубави хора ... пациенти, които преминават през същото преживяване.

Tracey F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

39. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Пристигнах в неделя, 21 юни. Взеха ме от хотела в понеделник, 22-ри за рентгенова снимка. Лечението започна в сряда, 24-ти. Преди сряда бях посетен от доктор, който внимателно наблюдаваше кръвното ми налягане. Зъботехник ми взе отпечатък.

Сряда: дадоха ми хапче, за да се отпусна и кръвното ми налягане спадна. Зъбите ми бяха извадени и имплантите бяха сложени. Дадоха ми лекарство за болката. На сутринта на 26-ти имах час за проба и зъбите ми бяха поставени. Напълно доволен съм от всичките грижи и внимание, които получих. Обожавам зъбите си!

Michael F. (England),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

40. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Моето лечение мина по-добре от очакваното. Мислех, че ще имам възпаление с дни, но ден след лечението се чувствах добре. Искрено бих препоръчал Смайл Дентал. Всичките грижи и внимание бяха фантастични.

Phil H. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  19  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

41. Възстановяване на горна челюст, постоянен мост (металокерамика - втори етап)

От момента, в който пристигнах бях много добре обгрижван от целия екип на Смайл. Тъй като имах сериозна загуба на костта, а също така и като инсулинозависим, разбира се бях много нервен. Това беше второто ми посещение в Смайл, така че освен премахването на временния мост, те отделиха много време да вземат отпечатък и да се уверят, че постоянният маст е перфектен, като гарантират, че няма да има дупки. Всичко, което наистина мога да кажа е благодаря ви! Невероятно е и наистина е голяма промяна.

David S. (England),
Беше ли полезно за Вас?  19  1 
...

42. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Пристигнах в България, неспособен да се храня нормално и избягвах да се усмихвам - 5 дни по-късно съм нов човек, който може да се храни и да се усмихва, това ми даде нова увереност. Много ви благодаря!

Craig L. (England),
Беше ли полезно за Вас?  18  0 
...

43. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Отново съм вкъщи и вече ми липсва София. Трябваше да ви пиша, за да благодаря на всички ви, за чудесната грижа и вниманието, които ми оказахте през изминалото ми и всъщност първо посещение. Вие сте много специални и много, много добри в работата си. Чувствам се благословен за това, че избрах вие да възстановите устата ми с красиви зъби. Сега мога да се усмихвам с увереност. Много благодаря на всеки един от вас! На д-р Димитров, като ръководител на екипа ви, благодаря! Благодаря на Господ всеки ден, че се появихте в живота ми и се моля да даде всичко най-добро и на вас. Останете позитивни, все още има много хора, които ще се нуждаят от вашата брилянтност.

William S. (age: 80, UK),
Беше ли полезно за Вас?  18  0 
...

44. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Имах пълно възстановяване на устата (първи етап) с трудности поради качеството на костта (толкова сложен случай!). Д-р Димитров е ловък, очевидно много опитен, приятелски настроен и професионалист. Случаят ми не беше лесен, но той и неговият екип направиха всичко, което можеха, за да мине гладко. Медицинският екип беше изключителен. Тръгвам си от тук по-щастлива и изглеждайки с около 10 години по-млада!

Caroline W. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  17  0 
...

45. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Бях много нервен пристигайки в тази чужда страна, никога преди не бях идвал в България. Не дойдох по препоръка, но скоро разбрах, че всички са много професионални и приятелски настроени.

Мина много добре, тъй като беше направено само това, което трябваше и без никакви допълнителни разходи.

Много съм доволен и със сигурност ще се върна в бъдеще.

Andrew S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  17  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

46. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

От началото до края за мен се грижеха много добре. Целият екип, от шофьора до всеки, който работи в клиниката, беше приятелски настроен, професионален и грижовен. Лечението очевидно е малко травмиращо на първия ден, но можех само да се възхищавам на начина, по който всички се грижеха за мен. Крайните резултати са фантастични. Ще се върна след 6 месеца за второто си посещение. Много съм доволна и бих препоръчала Смайл Дентал Сървисис на всеки.

Alicia D. (England),
Беше ли полезно за Вас?  17  0 
...

47. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Пълно възстановяване на устата. Много съм доволен от крайните резултати на първия етап от лечението. Всички бяха толкова мили, приятелски настроени и услужливи. Отнасяха се с мен като с кралска особа. Всички притеснения, които имах, бяха разсеяни. Бях малко уплашен, идвайки за процедурата, но е нямало нужда да се безпокоя. Бих препоръчал на всеки, който обмисля тази процедура, да действа и да дойде тук за нея.

Donald M.,
Беше ли полезно за Вас?  17  0 
...

48. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Не бих могла да бъда по-щастлива с новите си зъби. Екипът е отличен. Отнасяха се с мен с такова уважение. Бяха там за мен през цялото време, за да ми дадат увереност + подкрепа. Лечението през първия ден беше интензивно, но времето мина много бързо. Специалното внимание, което получих, когато имах високо кръвно налягане, беше отлично. Благодаря на целия екип за прекрасната работа!

Marion D. (England),
Беше ли полезно за Вас?  17  0 
...

49. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Бях изключително нервен, преди да пристигна в Смайл Дентал Сървисис, но всички бяха много приветливи. Бяха организирали за мен хотелска резервация и трансфери от летището, всичко вървеше гладко и процесът ми беше обяснен цялостно.

Имах тежко заболяване на венците, напукани зъби и инфекции, така че на първия ден ми бяха извадени всички зъби под локална анестезия и ми бяха поставени имплантите. Имаше известна болка, но ми поставиха още упойка и болкоуспокояващи, за да облекчат това.

Останалата част от процеса беше безболезнена; това включваше вземане на отпечатъци, поставянето на мостовете и накрая финната настройка на захапката ми.

Много съм доволен от резултатите. Д-р Димитров и неговият екип са големи професионалисти и с нетърпение очаквам да се върна веднага щом венците/имплантите се приспособят.

Brian. G. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

50. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Моето лечение, от проучването до завършването, беше първокласно. Целият екип изслушаше всичките ми въпроси и страхове, и дори в клиниката нямаше никакъв натиск да продължа напред. Чувствах, че имам контрол над това, което исках да бъде свършено и цялото преживяване беше безболезнено. Трябва да се върна за приключване на лечението, но не мога да благодаря достатъчно на доктора и екипа му за това, че ме накараха да се почувствам добре дошъл. Благодаря ви!

Brian. A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

51. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Лечението мина страхотно - бях много нервна в началото, но на всички въпроси ми беше отговорно с търпение. Страхотен и много разбиращ зъболекарски екип. Екстракциите и поставянето на импланти в едно посещение звучеше страшно, но наистина мина гладко и нямаше никаква болка. Напълно поносимо. Имаше малко подуване, но сега, на 5-тия ден чудесен краен резултат, отокът почти напълно изчезна - много съм щастлива!

Leila. S. (Netherlands),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

52. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Бях обезпокоен от лечението извън Великобритания, но д-р Димитров и неговият екип ме успокоиха на първата среща. Очаквах да загубя всичките си зъби, тъй като във Великобритания ми казаха, че трябва да бъдат премахнати, но екипът успя да спаси здравите зъби.

Наложи се голямо лечение за кратък период от време и макар да беше малко некомфортно, не беше толкова болезнено, колкото очаквах. Екипът беше много професионален и много услужлив през целия ми престой.

Vincent F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

53. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Благодаря ви, че ми върнахте усмивката, пълни професионалисти и фантастичен уверен екип. Семейството и приятелите ми казаха, че усмивката ми е перфектна. Нямам търпение за постоянния порцеланов комплект. Ще се видим след шест месеца.

Благодаря ви отново!

Robert T. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

54. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

При второто ми посещение, в петък 21-ви, извадиха временните ми зъби. Беше малко трудно, защото бяха поставени толкова добре, че беше трудно да бъдат извадени и д-р Димитров трябваше да ги пробие. След това нямаше нужда да се връщам до вторник, а докторът взе отпечатъци за зъботехниците. Тогава работата започна да води до прекрасните ми зъби. В петък отидох в 3 часа и в 4 часа излязох със зъби. Бях толкова щастлива. Голяма благодарност на зъботехниците и на Лидия, и Светла, и не забравям прекрасния д-р Димитров. Много благодаря на всички!

Eileen M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

55. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Винаги съм се страхувал да ходя на зъболекар и също така не бях надарен с добри зъби... Наистина имах много лоши зъби и се отказах да се грижа за тях, утежнявайки ситуацията. Миналата година беше първото лечение: екстракция на всички зъби, с изключение на 2 мъдреца, 1 кътник и в същия ден бяха сложени имплантите. Беше много болезнено, но в края на лечебната седмица напуснах България с временни мостове, които изглеждаха и се усещаха страхотно. 12 месеца по-късно се върнах за последното лечение и днес (последен ден) съм горд собственик на перфектни зъби (подходящи за мен и много естествено изглеждащи). С нетърпение очаквам да изям една пържола!

Barry E. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

56. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Екстракциите се оказаха много трудни. Казаха ми че по скала от 1 до 10, като 1 е трудно и 10 е лесно, моят случай е 3. Всички от екипа бяха много добри - приятелски настроени, услужливи и професионални. Разбираемо в момента имам лек дискомфорт, но това няма да продължи, а крайният резултат с новите ми зъби е превъзходен. Не мога да дам нищо друго освен висока оценка за Смайл Дентал Сървисис.

Garry G. (England, age 62) ,
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

57. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко свърши много добре. Много съм доволна от лечението, което получих тук. Дори моят случай да не беше лесен, екипът на д-р Димитров се справи брилянтно! Лечението, превоза и настаняването бяха с висок стандарт, както беше обещано. Не мога да намеря думи, с които да изразя благодарността си!

Marian M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

58. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях изненадан от начина, по който лечението ми протече от първия ден - пълната екстракция на всички зъби и поставянето на имплантите се случи толкова бързо. Представях си, че това ще е ужасно преживяване, но мина добре, като се има предвид свършената работа. Екипът на Смайл е страхотен и направи целия процес по-лесен.

Paul McC. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

59. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Кармела и аз бихме искали да предадем на доктор Димитров, стоматологичните му сестри, зъботехника и самия вас, нашите най-искрени благодарности за денталната работа свършена от д-р Димитров, която започна в понеделник 16 март тази година. Резултатът беше нещо невероятно, ти върна на Кармела обратно "усмивката й". Благодарим на всички ви за помощта и съдействието от самото начало до края! Също така беше безболезнено от началото до края. Включително организацията с посрещането ни на летището, съдействието на шофьора Мичо и персонала на хотела бяха също отлични, както и качеството на настаняване в Кристал Палас. Винаги ще сме благодарни на всички ви, благодарим ви, Докторе!

Carmela F. & David F. (Australia),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

60. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре, много съм доволен от лечението и комуникацията. Може би би било добре да има една форма в хотела за пациенти, за да избират храна си като отбелязват какво биха искали, а не да се опитат да поръчат без зъби, плюещи кръв? Само предложение. Иначе получих висококачествена услуга, с нетърпение очаквам да се върна за порцелановите зъби!

Graham R. (England),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

61. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлично. Напълно бих препоръчал Смайл на всеки. Всички в екипа са фантастични и големи професионалисти от самото начало до края. София е прекрасен град и хотел Кристал Палас е чудесен, в съседство е със Смайл. Никога не се съмнявайте, че сред денталния туризъм Смайл са най-добрите, а също и като финансова стойност. Благодаря на всички ви!

Peter G. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

62. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

След второ посещение. Всичко мина наистина добре. Аз съм много, много доволен от крайния резултат. Новите ми зъби изглеждат страхотно. В клиниката на Смайл Дентал получих най-доброто обслужване досега. Благодаря ви за новите ми зъби!

Wilfred M. (England),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

63. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях много уплашен, когато дойдох за лечение, но прекрасния екип ме успокои. Чувствам, че моето лечение при първото ми посещение наистина мина много добре, всички са толкова мили и отговориха на всичките ми въпроси, като се увериха, че на 99% не чувствам болка! Радвам се, че дойдох тук и ще се радвам да се върна.

Beverly G. (England),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

64. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Мина по-добре от очакваното по време на екстракциите и поставянето на имплантите. Болката беше поносима. Всичките ми въпроси бяха отговорени и целият екип беше много грижовен и професионален. Останах много впечатлен от работата в екип. Поставянето на самите зъби беше малко притеснително, но това вероятно се дължеше на факта, че нямах зъби в продължение на няколко години. Определено ще препоръчам на семейството и приятелите си.

Manish T. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

65. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Моето лечение мина много добре. Екипът работи добре заедно и ме накара да се чувствам спокоен. Относително нямаше болка. Обикновено съм нервен от стоматолозите. Убеден съм, че лечението беше успешно.

Richard T. (G. Britain),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

66. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Основното лечение, отстраняването на зъбите и поставянето на имплантите беше в самото начало. Развих ороантрална фистула, така че втората част от лечението ми за поставяне на постоянните зъби се забави 3 години, докато тя не се затвори. Сега постоянните ми зъби са поставени и не мога да бъда по-щастлива. Благодаря на д-р Димитров и екипа му, че ми върнаха увереността!

Sue M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

67. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

През целия си живот съм изпитвал пълна неприязън да ходя на зъболекар, докато не дойдох тук. Екипът беше невероятен и съм толкова доволен от тях. Лечението беше извършено много професионално и бих го препоръчал на всеки.

David. W. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  16  0 
...

68. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Удивително, лечението беше безболезнено! Получих пълно възстановяване и крайният продукт е абсолютно фантастичен. Екипът е много грижовен и много професионален. Бих препоръчала Смайл Дентал на всеки. Изключително съм щастлива с новата си усмивка. Много ви благодаря за всичко!

Paula R. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  17  2 
...

69. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Посетих Смайл Дентал Сървисис в София с известни задръжки, но бързо бях успокоена от приятелски настроения и внимателен екип на д-р Димитров. Пълната процедура за възстановяване е внушителна работа, но въпреки че изпитвах лек дискомфорт, честно казано беше безболезнено благодарение на обезболяващите. Докторът свърши страхотна работа. Оразмеряването на моста се извърши по време на периода на интензивно възстановяване и не след дълго зъбите бяха поставени върху имплантите. Много време и усилия се отделят за получаване на правилна захапка и за изпипване на външния вид на зъбите. Времето за престой в София дава възможност да видите прекрасния град. В крайна сметка съм много доволен от свършената досега работа и имам за цел да се върна в срок за фина настройка, след като венците и имплантите са напаснали.

A. B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  14  0 
...

70. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението беше безболезнено, много леко и бързо. Екипът работи изключително добре и беше много ефективен. Аз съм много доволна от новите зъби. Всичко беше планирано, дори шофьори и всички бяха приятелски настроени.

Melanie G. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  14  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

71. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Моето лечение мина изключително добре. Постоянните ми зъби са много удобни, изглеждат фантастично и съм доволен от резултата.

Мога да препоръчам напълно това лечение на всеки, който търси пълно възстановяване.

Michael F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  14  0 
...

72. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Лечението мина много добре, без проблеми. Екипът и докторите са много приятелски настроени и предразполагащи. Имаше лека чувствителност от време на време, но без болка. Много съм щастлив от резултатите, както и при първото ми посещение преди година.

Rob A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  14  0 
...

73. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Лечението премина изключително добре и бързо. Бях много нервен, но след първия ден (екстракциите) знаех, че най-лошото е свършило. Изключително съм доволен от резултата, който промени живота ми. Благодаря на д-р Димитров + екипа му!

Barry. E. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

74. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Моето лечение мина по план. Рентгеновата снимка, екстракциите и поставянето на имплантите се случиха в един и същ ден, а по-късно поставиха моста.

Комуникация: Много добра. Д-р Димитров и екипът му говорят много добре английски.
Местоположение: Клиниката се намира в приятна и спокойна район, където има много магазини и хотели.
Приятелско отношение: Д-р Димитров и екипът му бяха много приятелски настроени и услужливи, и се опитаха да направят всичко възможно, за да ме накарат да се чувствам комфортно.

Удовлетвореност: Много съм доволен от лечението и екипа на клиниката, и го препоръчвам на всеки пациент, който се нуждае от зъбни импланти!

S. Hussein (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

75. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Отлично лечение. Екипът е много професионален и винаги ме караше да се чувствам спокоен и комфортно. Много съм щастлив!

Много ви благодаря!

Allan S. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

76. Възстановяване на горната челюст с импланти и постоянен металокерамичен мост (втори етап)

Моето лечение мина отлично, първокласно. Зъболекарят и неговият екип са чудесни хора. Радвам се, че отново мога да се усмихвам.

Благодаря ви!

Cherie F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

77. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много положително, приятелско отношение. Чувствах, че всички мои притеснения бяха изслушани и съобразени със съчувствие и компетентност!

Благодаря на всички ви!

Paul N.,
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

78. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Помогнаха ми да се чувствам комфортно и спокойно от момента, в който влязох в операцията. Д-р Димитров и целият екип са внимателни, вдъхващи сигурност и много професионални. Мога да се усмихвам уверено и вече нямам извинение да не се усмихвам по-често. "Смайл Дентал" върна усмивката на лицето ми.

Julie D. (UK, age 46),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

79. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението ми в София мина преди една седмица. Нямам думи, с които да опиша моята признателност и благодарност към целия екип на Смайл Дентал Сървисис. Само 4 дни бяха нужни, за да бъдат преобразени устата и външния ми вид без болка - фантастично и невероятно.
Новите зъби изглеждат страхотно.

Смайл Дентал Сървисис - професионални, организирани, ефективни и спокойни.

Силно ги препоръчвам на всеки, който се нуждае от лечение.

Единственото съжаление, което имам е, че не го направих няколко години по-рано.

Scot S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

80. Възстановяване на долна челюст с мостове и импланти, след горната челюст преди 1 година

Отлично от началото до края. Силно препоръчвам на всеки, който се нуждае от стоматологична работа.

Mark W. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

81. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

В момента, в който пристигнах в клиниката, бях много уплашен. Екипът ме накара да се чувствам много спокоен и отпуснат по време на 4-те дни на лечението. Доктор Димитров е истински професионалист в този вид стоматологична хирургия.

Благодаря много на Смайл клиниката, че ми върна усмивката!

Jason R. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

82. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Понякога процесът на лечение беше болезнен, но резултатите си заслужават. Екипът на Смайл Дентал е отличен по много начини с грижата си, чувството за хумор и професионализма.

Robert M. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

83. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението беше отлично. Д-р Димитров и екипът му са големи професионалисти и имат грижовен подход в работата си. Бих ги препоръчал на всеки, който се нуждае от мащабно възстановително зъболечение.

Rodney F. (England),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

84. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Второто ми посещение беше много приятно. Макар че бях нервен, докторът и екипът ме накараха да се чувствам добре дошъл. Лечението мина много добре и бих го препоръчал на всеки. Наистина няма какво да се притеснявате... и крайните резултати са фантастични.

Много благодаря на всички в Смайл Дентал!

Brian A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

85. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Това беше второто ми посещение. Сега имам зъбите, които съм искал от много години ... стискам палци за това! Времето ще покаже, но съм доволен от начина, по който лечението мина и удовлетворен от резултатите.

Екипът и зъболекарите бяха много добри и спазиха обещанията си по отношение на резултатите.

Alan H. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

86. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Е, както се очакваше. Не беше болезнено освен упойките.

Вече нямам лош дъх. Мога отново да се усмихвам.

Ana V. (Portugal),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

87. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Моят опит беше отличен, без болка по време и след екстракциите + имплантите. Незначителен дискомфорт между имплантите + фиксирането на зъбите (5%). Не бих могъл да ги препоръчам повече.

John R. (Wales),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

88. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Екстракции и импланти, направени в понеделник, и мостове, поставени в четвъртък. Останах доста доволен от резултата. Професионализъм и грижа от най-висок стандарт от страна на всички участници. Препоръчвам силно.

Gudjon S. (Iceland),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

89. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Беше фантастично преживяване. Д-р Димитров и екипът бяха много приятелски настроени, много професионални и през цялото време ме информираха за всичко. Операцията беше безболезнена и не отне дълго време. Изключително съм доволен от зъбите си.

James M. (Great Britain),
Беше ли полезно за Вас?  13  0 
...

90. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

От момента, в който пристигнах, целият екип ме накара да се чувствам добре дошъл, което ми помогна да се успокоя. Веднага щом д-р Димитров прегледа рентгеновите ми снимки, ми обясни плана за лечение. След това започна лечението ми. Първо имах многобройни екстракции, преди имплантите да бъдат сложени. Цялото лечение отнема около 3 часа (въпреки че имаш усещането, че е по-бързо). Лечението е безболезнено, но не е комфортно, което може да се очаква, като се има предвид броя на екстракциите, които имах. Но това, което мога да кажа е, че екипът показа отлични умения и увереност, което също ме накара да се чувствам комфортно. Екипът също се грижи за мен през дните след първото ми лечение. Поради лечението имах подути венци (което също можеше да се очаква), но д-р Димитров ми предписва вода за уста и гел за венците за облекчаване на болката. Когато видях крайните резултати, наистина си струваше. Благодаря!

Charles D. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  11  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

91. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Целият екип бяха изключително приятни и направиха преживяването поносимо. Лечението беше съвсем безболезнено. От начало до край бях информиран за всичко, което беше плюс.

Kenneth M. (England),
Беше ли полезно за Вас?  11  0 
...

92. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

По време на второто ми посещение всичко мина добре. Новите ми зъби пасват много добре, тъй като венците ми се бяха свили от първото ми посещение след като всичките ми зъби бяха извадени.

Тъй като живея в Великобритания, бях малко притеснена за комуникацията, но не е било нужно да се тревожа, защото всичко мина добре и препоръчвам Смай Дентал.

Christine B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  11  0 
...

93. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина по-добре, отколкото можех да се надявам. Целият екип беше много услужлив и подкрепящ. 10/10!

David N. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  11  0 
...

94. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Много гладко - бързо и ефективно. Д-р Димитров обясни процедурата в детайли и ми вдъхна увереност.

Ernest M.(UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

95. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Най-добрите, отличен екип, накараха ме да се чувствам много комфортно, препоръчам ги на всеки. Аз съм един много щастлив човек!

John B. (England),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

96. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Наистина съм доволна от работата на докторите Димитров, Марков и екипа.

Благодаря ви много!

Валентина Б. (Санкт-Петербург),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

97. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Преминах през пълно възстановяване, което беше много работа. Д-р Димитров и екипът му бяха фантастични. Процедурата беше безболезнена, имах възпалени венци, но това се очакваше след толкова голяма операция. Бих препоръчал на всеки.

Alison T. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

98. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението не беше толкова болезнено, както предполагах. Екипът е много приятелски настроен и говори английски език. Имаше няколко прегледа за двете седмици, които прекарах в София, за да проверим денталната работа преди да се прибера вкъщи. Очаквам второто посещение, когато зъбите и усмивката ми ще бъдат на 100%.

Christine B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

99. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Много ефикасно, както винаги, на летището, въпреки възможността да бъда без зъби за 8 дни, за което бях предупреден от офис мениджъра Лъчезар. Наистина се радвам, че знаех това, защото временните мостове се счупиха по време на свалянето. Следващата седмица се състоеше от няколко последващи посещения при д-р Марков и екипът винаги беше професионален и съпричастен. Ако искате да върнете усмивката си, не отивайте никъде другаде.

Jeremy F (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

100. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Много съм доволна от всичко. Лечението беше отлично. Имаше лек дискомфорт, но не голям, изненадващо безболезнено.

Д-р Димитров вдъхва увереност и останалата част от екипа са любезни, професионални и грижовни. Прекрасни хора.

Anne S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

101. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Второто ми посещение в Смайл Дентал Сървисис мина отлично. Екипът подготви престоя ми и беше изключително приятелски настроен и професионален. Постоянните мостове са добре изградени и пасват напълно. Доволен съм от услугите на Смайл Дентал и от новата си усмивка.

Ricardo G. (USA),
Беше ли полезно за Вас?  11  1 
...

102. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина добре. Периода след операцията беше сравнително без болка. Очаквам с нетърпение постоянните си зъби след около 9 месеца. Отлично обслужване. Много професионално.

Bryan A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

103. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Моят случай беше много труден. През второто посещение загубих два от имплантите поради лошото качество на костта на горната ми челюст. Д-р Димитров и неговият много приятелски екип успяха да поставят красиви постоянни мостове. Много съм доволна от резултата. Качеството на зъбите е отлично.

Alicia D. (England),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

104. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението се случи по план. Всички бяха много приятелски настроени и отговориха на всеки въпрос, който имах. Местоположението на хотела, на няколко минути от клиниката, е идеално, особено докато зъбите още не са поставени.

Очаквам с нетърпение следващия етап от лечението.

Beverly. H. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

105. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Като цяло лечението мина много добре. Не мога да кажа съвсем безболезнено, но болката беше поносима и ми бяха осигурени достатъчно болкоуспокояващи, за да се правя с нея.

Екипът беше много приятелски настроен, учтив и любезен. Беше удоволствие да бъда с тях.

Ruslan M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

106. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина много добре. Много съм доволен от него. Напълно безболезнено. Лекарите, медицинските сестри и екипът бяха страхотни.

Jim M. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  10  0 
...

107. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях изключително впечатлен от лечението и професионализма на д-р Димитров и неговия екип. Това, съчетано с топлото посрещане и искреното им желание да решат стоматологичните ми проблеми, направи цялото преживяване много по-лесно.

Чаках много, много години за усмивката, която имам сега и не можех да бъда по-щастлива или да им благодаря достатъчно!
Подобно на много хора, аз съм много нервен пациент... Толкова съм доволна, че избрах тази процедура. Вече препоръчах Смайл на семейството, приятелите и колегите ми.

И ако някога се нуждая от зъболечение в бъдеще, клиниката на д-р Димитров винаги ще бъде първият ми избор...

Бонусът е, че успях да прекарам време в красивия град София!

Gemma (UK),
Беше ли полезно за Вас?  8  0 
...

108. Единични импланти

Бях много уплашена, но чувствах само лек дискомфорт. Всички са прекрасни и спокойни. Препоръчах ги на моя чичо и на колега в работата.

Debbie P. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  8  0 
...

109. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлично лечение от начало до края. Силно препоръчвам тази клиника.

Rob. D (UK),
Беше ли полезно за Вас?  8  0 
...

110. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре, с прекрасни резултати. Прекрасен екип, който наистина ми оказаха първокласна грижа. Страхотна организация. Бих препоръчала лечението и на други. Нямаше проблеми, добра работа в екип от всички служители.

Д-р Димитров и д-р Марков са отлични лекари.

Susan B. (England),
Беше ли полезно за Вас?  10  2 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

111. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре. Бях много нервен, но всички ми помогнаха да премина през това преживяване. Много професионално и подкрепящо. Отлично обслужване от начало до край.

Terry S. (England),
Беше ли полезно за Вас?  10  2 
...

112. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Началото мина изключително бързо. Отзивчивостта от страна на доктора и екипа беше страхотна, отличен подход за вдъхване на увереност и безпроблемна операция. Възникнаха леки усложнения с падането на конци твърде рано, но всичко беше уредено на сутринта. Силно препоръчвам този зъболекар. Препоръчвам ги на всеки следващ.

Paul B.(UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

113. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Уважаеми д-р Димитров, искам да ви благодаря за времето, търпението и експертността ви при възстановяването на устата ми и за това, че създадохте за мен голяма красива холивудска усмивка! :-) Чаках толкова много години този момент и преминах през много изпитания, за да постигна това, повече, отколкото може да си представите! Пристигането ми от Великобритания в България беше лесно благодарение на гостоприемството ви при организирането на хотел, шофьор и дори грижата след лечението, таблетки, витамини, вода за уста и протектор на зъби. На практика вие правите много повече, отколкото се очаква от вас за вашите пациенти. Не бих се поколебла да препоръчам вас и прекрасния ви екип на всеки, който обмисля пътуването си. Желая ви всичко най-добро, д-р Димитров!

Suzan P. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

114. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

След упойката лечението беше безболезнено. Макар че имаше много работа, имах усещане, но не и болка. По време на процедурата ми даваха почивки, когато беше необходимо. Лекарството за тревожност работи много добре и ми помогна да се отпусна. Нервността ми от процедурата се оказа по-неприятна от действителната процедура. През следващите дни бях изненадана колко се поду лицето ми, но ми дадоха пакети с лед, съвети и лекарства. (Отокът премина, както предрече д-р Димитров). Специални благодарности на Лена, която беше изключително любезна и отзивчива по време на лечението ми.

Theresa L. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

115. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Първокласен екип. Отличен. Накараха ме да се чувствам много удобно. Препоръчвам ги на всички. Един много щастлив човек.

John B (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

116. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина много добре, тъй като имах фалшиви зъби (протези) в продължение на 35 години. Костта на горната и долната ми челюст се беше свила и затова можаха да ми поставят само 8 горни и 8 долни зъба. Надявам се да бъдат поставени още няколко зъба на второто ми посещение след около година.

Trevor B. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

117. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много професионален и приятелски настроен екип. Накараха ме да се чувствам спокоен. Имаше малко болка, но крайният резултат си заслужаваше дискомфорта. Страхотен екип! Ще се върна за второто си посещение. София е такъв невероятен град.

Andy E. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

118. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Отлично от самото начало до края, почти безболезнено и всички членове на екипа бяха много приятелски настроени и професионални. Силно бих ги препоръчал.

Nigel H. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

119. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Моето лечение вървеше много добре. Караха ме да се чувствам спокоен през цялото време. Целият екип е много добър в работата си и ме накара да се чувствам много спокоен и в безопасност.

Adam D. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

120. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове и корони

Лечението надвиши очакванията ми. Целият екип е много приятелски настроен и професионален и ме накара да се чувствам спокоен. Не бих се поколебал да препоръчам д-р Димитров и екипа му на други.

Roger S. (Belgium),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

121. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Намирам лечението в клиника Смайл за много професионално. Екипът беше отличен по време на лечението ми. Д-р Димитров беше много внимателен и грижовен по време на лечението, а в цялото ми преживяване имаше много малко дискомфорт.

Sata C. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

122. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях нервен на първия ден, но не беше толкова зле, колкото очаквах. Лечението мина бързо и целият екип беше блестящ. Много съм щастлив с цялото лечение.

David G. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

123. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението беше много професионално. Нямаше болка, както ми бяха казали. Фантастични хора, накараха ме да се чувствам у дома си. Бих ги препоръчал на приятелите и семейството ми без съмнение. Благодаря на всички ви! Поздрави!

Paul C. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

124. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Последно посещение. Няма болка или дискомфорт, тъй като цялата трудна работа се извърши при предишното посещение. Целият екип е много приятелски настроен и отзивчив както винаги.

Robert D. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

125. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Гладко и безболезнено преживяване. Много съм доволен от крайния резултат.

Gary D. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

126. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Мина добре. Екипът беше отличен, въпреки че не бях добър пациент. Благодаря на всички ви!

Lorraine S. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

127. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Страхотно, много полезно. Много съм доволен от резултата.

Arthur H. (Australia),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

128. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлично лечение от началото до края - много съм щастлива.

Amanda H. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

129. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Смайл Дентал Сървисис са много професионални и грижовни. Много съм доволен от крайния резултат. Не мога да им благодаря достатъчно.

Gary L. (S-Wales, UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

130. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина добре, единственото нещо, което бих критикувал е, че анестезията мина твърде бързо. Бих предпочел да имам малко повече информация предварително за външния вид на временните зъби. Като цяло съм много щастлив.

Andrew F. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

131. Пълно възстановяване с базални импланти, коронки и мостове

Моето лечение премина както е описано на уебсайта. Чувствам се много щастлива, че намерих този зъболекар и това лечение. Изслушваха ме през цялото време и се чувствах много добре.

Няма да се поколебая да се върна в бъдеще и напълно препоръчвам д-р Димитров и неговата практика по дентална медицина.

Eleni R.(UK),
Беше ли полезно за Вас?  7  1 
...

132. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Д-р Димитров, моето лечение мина страхотно. Искам да благодаря на вас и на целия ви екип за отличното лечение, което получих от вас. Вие и екипът ви бяхте много приятелски настроени и грижовни, бих препоръчал клиниката ви.

Много благодаря на всички ви!

Wilfred M. (England),
Беше ли полезно за Вас?  7  1 
...

133. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Отлично и безболезнено. Преминах през пълно възстановяване и това беше второто ми посещение. Макар че не мина без дискомфорт, беше безболезнено. Екипът направи посещението ми много лесно през двете седмици. Проявявайки истински интерес към изискванията ми, желанията ми.

В моя случай Невена успя да ми намери местна фитнес зала. Можах да прекарам част от времето си тренирайки. Моят постоянен мост - 100% съм удовлетворена!

(ЗАБЕЛЕЖКА ОТ КЛИНИКАТА: Тренировката във фитнес зала обикновено е възможна, но не по време на първото посещение, когато се провежда операцията!)

Balbir K. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  7  1 
...

134. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях много нервен на първия ден, но д-р Димитров и екипът му бяха невероятни. Много съм доволен от услугата и лечението. "Какъв невероятен екип" с фантастични резултати "нямам търпение за второто посещение". Благодаря много на всички вас, включително д-р Димитров! Страхотни хора.

Darryl C. (UK, age 49),
Беше ли полезно за Вас?  5  0 
...

135. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението ми премина изключително добре. Мислех, болките ще бъдат силни, но не бяха. Беше поносимо. Новите ми зъби изглеждат невероятно и ги чувствам така. Изключително съм щастлив как се получиха. Благодаря на персонала в Smile Dental, че върна усмивката на лицето ми. Това означава толкова много за мен. Благодаря Ви, момчета. Не мога да Ви благодаря достатъчно.

John B. (age 39, England) ,
Беше ли полезно за Вас?  5  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

136. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Лечението мина много добре. Болезнено, както се очакваше. Доволен съм от крайния резултат.

John A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

137. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Много професионално. Бях много нервна, но целият екип ме успокои и ми обясниха всичко за лечението. Много съм доволна от резултатите.

Sue M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

138. Секторно възстановяване с импланти и мост

Просто исках да ви благодаря за брилянтното обслужване, което получих по време на часовете с вас миналата седмица. Радвам се на резултатите и очаквам с нетърпение ноември, когато ще се върна за по-нататъшно лечение.

A. Rolfe. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

139. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Лечението мина по-добре, отколкото очаквах. Имах сериозна инфекция и докторът я отстрани. Целият екип беше прекрасен и много окуражаващ. Бих препоръчала операцията на всеки. Страхотна цена!

Lorraine M. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

140. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Лечението беше абсолютно 5 звезди, много съм щастлива с новата си усмивка. Благодаря на целия екип д-р Димитров, Лъчезар, Лидия, Светла!

Debra T. (UK & Spain),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

141. Пълно възстановяване с импланти, коронки и мостове

Много съм доволен от всички аспекти на лечението ми. Приятелско, професионално и чудесно отношение. Бях много нервен пациент, а д-р Димитров и неговият екип ме успокоиха и ме излекуваха от отдавнашния ми страх от зъболекари. Не бих могъл да ги препоръчам достатъчно.

Robbie (Dublin),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

142. Възстановяване на горна челюст с импланти и мост

От 2002 г. съм лекуван от д-р Димитров. Аз съм много нервен пациент, но той винаги е бил учтив и внимателен. Той говори отлично английски език поради времето, през което е работил и учил в САЩ. Имам пълен набор от импланти в горната челюст. Гнездата са настроени така, че да позволяват растежа на костта. Абътмънтите/ Надстройките и короните ще бъдат поставени след шест месеца.

Peter (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

143. Единични импланти и корони

Зъболекарят беше наистина страхотен. Бих го препоръчал на всеки.

Albena Melin (Sweeden),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

144. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

На първия ден имах 14 екстракции и имплантите бяха поставени. Беше доста болезнено, но с много упойка и болкоуспокояващи бях добре. На втория ден видях зъбите си и проверих захапката. Те изглеждаха толкова невероятни.

Благодаря на д-р Димитров и неговия екип толкова много, че ми върнаха усмивката!

Justing K. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

145. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всяко нещо беше положително и най-важното мина безболезнено, което беше облекчение за мен.

Labib M.,
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

146. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина перфектно. Докторите и сестрите бяха много добри и отзивчиви.

David K. (Ireland, age 33),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

147. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре!!

Emma C (England),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

148. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина много добре от начало до край, много съм доволен от новите зъби.

Gary L. (England),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

149. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Цялото притеснение е напразно. Много съм изненадан, че цялата работа беше свършена толкова бързо.

Rafal U. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

150. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Чудесно - сестрата беше фантастична. Зъбите са невероятни и зъболекарят си заслужаваше самолетния билет... прекрасен като новите ми зъби :)))

Emma C. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

151. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина добре, имаше някаква временна болка. Ще се радвам да се върна за втората процедура.

Eric R. (Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

152. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлично!

Michael H. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

153. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Страхотно лечение, беше фантастично. Екипът е идеален!

Anqelique T. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

154. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях много нервен, когато пристигнах. Лечението и целият екип бяха отлични. Малко или много 100% безболезнено.

Mark C. (England),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

155. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях много щастлив с моето лечение, нямаше болка, а екипът беше прекрасен, първокласен!

Seymor W. (England),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

156. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре. Без никакви проблеми. Екипът беше приятелски настроен, нямаше никаква болка.

Elaine J. (England),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

157. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Приятно и професионално обслужване. Отлично. Благодаря ви!

Anthony Z. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

158. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Много съм щастлив с новите ми мостове и порцеланови зъби. Целият екип на "Смайл" са истински професионалисти в работата си.

Bryan A. (UK),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

159. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина много добре, бързо и с много малко дискомфорт. Чудесен екип, благодаря!

Peter D. (USA, age 59),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

160. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Моето лечение мина фантастично. Всички от екипа бяха приятелски настроени и бих ги препоръчал не всеки.

Trevor H. (England, age 68),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

161. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Първо посещение. Отлично лечение без болка. Временните зъби бяха лесни за ползване и удобни, макар и леко големи.

Второ посещение. Като цяло беше безболезнено, освен две кратки болезнени минути. Много съм доволна от крайния продукт. Зъбите ми пасват много добре. Те правят трудния процес възможно най-комфортен.

Hazel M. (England, age: 80),
Беше ли полезно за Вас?  4  0 
...

162. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

В началото много се притеснявах, шофьорът Грим, който ме посрещна на летището, беше изключителен по свой начин. Тревогата ми бързо премина, тъй като имплантите ми бяха поставени почти безболезнено. Комуникацията между мен и екипа на Смайл Дентал Сървисис беше безпроблемна. Екипът ме подкрепяше, следеше състоянието ми ежедневно и ме накара да се чувствам спокоен по време на целия процес. Добра работа, Смайл Дентал Сървисис!

Mark N. (England, age: 56),
Беше ли полезно за Вас?  4  1 
...

163. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението продължи добре и по-плавно от очакваното. Поставянето на имплантите беше много бързо, което беше добре, тъй като нямах време да се страхувам. До този момент съм доволен от качеството!

Uwe S. (Germany, age 52),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

164. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлично обслужване и стоматологична помощ от приятелски, грижовен и компетентен екип. Досега резултатите са много добри и дори по-големи от очакванията.

Горещо благодаря на целия екип и особено на д-р Димитров и д-р Марков!

Ekaterina P. (Canada, age 49),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

165. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Първото нещо, което ми харесва, е бързата и откровена комуникация. На всички мои въпроси обикновено получавах отговор на същия ден. Отговорите даваха всички алтернативи с плюсовете и минусите по един открит начин вместо прекомерни обещания под формата на реклама. Това е една от главните причини, поради които избрах Смайл сред моите кандидати за зъболекарски услуги.
Организирането на транспорт от Смайл е много удобно.

Пристигнах в неделя, а екстракциите и имплантирането на двете челюсти беше в понеделник за около 3 часа. Всички лекари и екипа са много приятелски настроени. Изобщо не чувствах болка. Имайки предвид големия брой екстракции, които имах, нямаше много кръвотечение и венците се възстановиха доста добре в рамките на 48-72 часа. В четвъртък получих временния мост. Д-р Димитров изслушваше въпросите ми и коригира моста няколко пъти и мисля, че сега пасва добре. Бях в състояние да имам нормални обяд и вечеря в четвъртък.

Като цяло препоръчвам силно д-р Димитров и спокойна София, България без никакви резерви.

Ben L. (USA, age 51),
Беше ли полезно за Вас?  7  4 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

166. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Много съм доволен от лечението и всички обяснения, които ми бяха дадени. Това беше второто ми посещение, когато временните мостове бяха сменени с постоянните. Бих препоръчал тази клиника на всеки. Благодаря ви!

Ruslan M. (age: 42, UK),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

167. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечение - световна класа
Доктор - никога не съм срещал толкова позитивен човек
Персонал - приветлив и беше удоволствие да бъда там
Усещане - чувствах се като у дома /в семейството
Комуникация / информация - отлична информация

Dr. Francis N. (age 63, UK/Jamaica),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

168. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Когато дойдох в клиниката, бях много нервна, но скоро бях успокоена от топлото посрещане и добронамереност на д-р Димитров и целия му екип. Процедурата беше почти безболезнена и всички бяха много внимателни през цялата седмица. Знанията и опитът на д-р Димитров нямат равни и няма думи, които да опишат колко страхотно се чувствам сега, когато процедурата е завършена. Не мога да Ви благодаря достатъчно за това, че ми дадохте младежка усмивка и нова увереност пред света.

Jacqueline J. ( age 65, UK) ,
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

169. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Намирам екипа на Смайл Дентал фантастичен. От началото до края те ме водеха към всеки етап, имайки предвид факта, че бях много нервна. Дори помогнаха да се намери лекар за дъщеря ми, която не беше на лечение, но разви ушна инфекция. И последно, но не на последно място, дадоха ми красива усмивка.

Susan C. (age 55 , England) ,
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

170. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Лечението ми мина изключително добре. Много съм доволна от резултатите. Беше експедитивно. Толкова съм изумена колко прост процес беше. Второто посещение беше почти без болка. При първото посещение имаше повече дискомфорт, но трябваше да се очаква, тъй като имах доста малко екстракции. Толкова съм щастлива, че съм в края на този трансформиращ процес. Иска ми се да го бях направила по-рано!

Yrsa D. (age 30 , USA/UK),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

171. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Първият имплант горе вляво не се задържа, но това беше коригирано при второто посещение. Между временният мост и венеца се показваше разстовяние при усмивка, но и това се коригира при второто посещение. Като цяло крайните порцеланови протези изглеждат наистина добре и това е всичко, което има значение. Това, което изглеждаше невъзможно, Smile Dental направи възможно.

Adonis V. (age 43; USA) ,
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

172. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Преди да пристигна се страхувах от каквото и да е зъболечение. Въпреки това бях много доволен от всичко, което получих тук. Целият персонал е много дружелюбен и грижовен. ";John N., age 60, UK; 29/03/ 2019

John N. (age 60, UK),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

173. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението премина блестящо добре с безболезна екстракция и поставени импланти без болка. Услугата от началото до края е фантастична. Много благодаря.

Andrew C . (age 53, UK) ,
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

174. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Накратко се страхувах от окончателното лечение. Откровено мога да кажа, че страховете ми бяха неоснователни от началото до края. Целият процес беше изпълнен професионално с много грижа и внимание. Обща похвала на целия персонал, на когото се възхищавам. Сега имам усмивка, за която умирам! Отлична работа! Посещението ми беше огромно удоволствие.

Michael W. (age 64, England),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

175. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Второто ми посещение беше по-добро от първото, персоналът беше много приятелски настроен, времето прекарано на стол – минимално и почти безболезнено. Много се зарадвах на първото си посещение, но резултатът от второто беше по-добър, отколкото се надявах, беше фантастично възстановяване на цялата уста. Напълно щастлив съм, бях добре подкрепен от екипа.

Mark N. (age 59, England),
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

176. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Отлична услуга от началото до края, персоналът е много успокояващ и разбиращ. Лечението беше болезнено след ектракциите, но сега е много по-добре.

Gavin W. (age 49, UK) ,
Беше ли полезно за Вас?  3  0 
...

177. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Сесията, по време на която бяха извършени екстракциите и поставени имплантите беше много по-кратка и много по-малко стресираща, отколкото предполагах. Също така поставянето на моста мина гладко + без болка.

Имах леки болки в долната челюст, когато за първи път се храних. Това беше поправено и следващия път на закуска нямах болка.

Tony W. (Wales, age: 68),
Беше ли полезно за Вас?  3  1 
...

178. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Много съм доволен от всичко. Постоянните зъби са фантастични.

Gudjon S. (Iceland, age 66),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

179. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

От начало до край 100% без болка. Няма как да се подобри съвършенството.

Elaine J. (England, age 63),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

180. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина много добре. Имаше малко дискомфорт, но си заслужаваше заради отличния резултат. Целия екип свърши много добра работа. Благодаря ви много! Уил.

William T. (age: 62, England),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

181. Full Mouth Restoration (Smile Makeover) with bridges and implants (1st visit)

Много съм доволен от всички аспекти на лечението.

Steven S. (age: 57, England),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

182. Full Mouth Restoration (Smile Makeover) with bridges and implants (1st visit)

Отлично! Наистина не мога да намеря думи, с които да изразя дълбоката си благодарност към д-р Димитров, д-р Марков и целия екип. Моите дълбоки благодарности съм целия екип затова, че ме накараха да се почувствам с години по-млад. Пет-звездно обслужване.

Vincent C. (age: 59, Malta),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

183. Пълно възстановяване на горна челюст + един имплант на долна

Атмосферата беше много добра. Посрещането беше приятелско. Лечението мина бързо и без усложнения. Имаше музика, която ми помогна да се отпусна, а успокоителните направиха преживяването доста приемливо. Настаняването беше повече от приемливо. Божидар има хубаво чувство за хумор, а всички сестри са красиви :)

Chris F. (age: 49, England),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

184. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Екипът е много професионален, внимателен, успокояващ и направи това преживяване безболезнено. Разликата между временните и постоянните мостове е значителна; чувствам ги като свои собствени зъби, сякаш винаги са били там. Силно препоръчвам SDS!

Roger S. (age: 33, UAE),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

185. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Всичко от началото до края беше отлично. Винаги бях информирана какво се случва. Всички бяха грижовни и много професионални, и не бих се поколебала да ги препоръчам.

Lynn C. (age: 58, Scotland, UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

186. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Приятелски и компетентен екип, само умерена болка. Зъбите изглеждат страхотно, но ги чувствам дебели. Нямам търпение да получа постоянните зъби след 6 месеца.

Nicholas G. (age: 39, UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

187. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Имаше много малко дискомфорт, дори не се нуждаех от лекарства за болка, възстанових се много бързо без никакви усложнения. Много съм доволен от лечението, докторът и целия екип. Много професионално. Благодаря на всички! Ханс

Hans N. (age: 73, USA),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

188. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Беше голяма въртележка, но бих искала да благодаря на д-р Димитров, Лъчезар и асистентите, че бяха до мен през цялото време. Въпреки някои малки пречки свързани с общото ми здраве, бяхте звездни и винаги ще съм ви благодарна за милите думи и действия, с които ме накарахте да се чувствам комфортно, когато имах нужда. Ще се видим следващата година за постоянните мостове! ПС: Поставянето на имплантите изобщо не беше болезнено! Благодаря ви, че ми върнахте усмивката!

Fleur M. (age: 30, Belgium),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

189. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Не е съвсем вярно, че е безболезнено. Може да е и по-добре.

Bob S. (age: 68, Wales),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

190. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Лечението мина отлично. Д-р Димитров беше много успокояващ, внимателен и много търпелив макар, че аз бях доста нервна. Светла, Зори и Лидия бяха много любезни и усмихнати. Техните мили усмивки ме успокояваха. Много съм благодарна на д-р Димитров за това, че спокойно ми обясни всичко. Пламен, зъботехникът, знаеше какво върши и настрои горната челюст още същия ден. Много съм щастлива с новите си зъби и съм благодарна на д-р Димитров и целия му професионален екип. Препоръчах Смайл Дентал на сестрите си. Заслужаваше си болката. Благодаря ви!

Josephine L. (age: 61, London/England),
Беше ли полезно за Вас?  3  1 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

191. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Лечението мина много добре. Цялата работа се извършваше с грижа и професионализъм. Никога не съм имала толкова хубави зъби и усмивка. Благодаря на екипа на Smile Dental Services и специално на д-р Димитров.

Ekaterina P. (age 50, Canada),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

192. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението мина добре, нямаше проблеми, болезнени венци, нямаше толкова болка, колкото се очакваше, бях успокоявана по време на лечението. Всичко беше обяснено много внимателно.

Jane S. (age 31, UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

193. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина много добре. Отлична екипна работа, изключително приятелски настроени и внимателни.

Allen W. (age 71, UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

194. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Д-р Димитров беше страхотен, както и неговите техници. Лечението мина много добре за около 2 часа.

Annette M. (age 60, USA),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

195. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Бях посрещнат и успокоен от всички, включително и от д-р Димитров, и чувствам, че бях много обгрижен. Имах проблеми с венците и с костна инфекция, но всичко това беше решено ефективно. Нямам никакви болки след лечението и съм много доволен от резултата.

Terry L. (age 64, UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

196. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

От началото вкъщи в Англия до първия ден в Смайл Дентал всичко беше обяснено, както и какво ще се случи. Много съм доволен от резултата и очаквам да се върна, за да получа моите постоянни мостове.

Dean (age 51,UK),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

197. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Много добре, винаги бях информиран как върви лечението и какво да очаквам. Въпреки че имаше известен дискомфорт, нямаше истинска болка. Всички бяха много приятелски настроени и услужливи.

Stephen F. (age 64, England) ,
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

198. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина по план, още от взимането на летището. Отсядането в апартаменти Огоста само на 5 минути пешеходно разстояние беше много удобно. Ден 1: екстракции и импланти, ден 2: проба на временната протеза, 3 ден: окончателно поставяне! Прегледи всеки ден. Болезнено е на моменти, както трябва да се очаква, но са осигурени обезболяващи.

Brian F. (age 66, England),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

199. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението беше отлично от началото до края. Персоналът е много дружелюбен. Очарована съм от резултата.

Andrea T. (age 55, England),
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

200. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението премина много добре, в началото е малко странно, но постепенно свикнах. Не мога да благодаря достатъчно на д-р Димитров и на целия му екип.

Marcello A. (age 43, UK/Brazil) ,
Беше ли полезно за Вас?  2  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

201. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много съм доволен от лечението. Бях доста скептично настроен дали е безболезнено. Но това беше точно така!

Всички бяха много приятелски настроени и аз бих ги препоръчал дори на най-нервния пациент, какъвто съм и аз.

Сега нямам търпение за второто ми посещение, когато ще получа постоянните си зъби. Не мога да спра да се усмихвам.

Caryl M. (Essex, UK; age: 41),
Беше ли полезно за Вас?  5  4 
...

202. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всички в клиниката ме накараха да се чувствам спокоен. Лечението продължи повече от три часа. Понякога беше малко неудобно, както се очакваше, но беше безболезнено. Последващата грижа беше отлична. Усещах увереност, че мога да се свържа с клиниката по всяко време. Моето благополучие беше приоритетно за клиниката. Не бих се поколебал да препоръчам Смайл Дентал Сървисис на други.

Norman C. (Scotland),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

203. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

От начало до край професионално лечение. Прекрасни резултати. Всички от Смайл Дентал са много специални хора. Много съм щастлив с всеки аспект на лечението и харесвам резултатите. Много, много съм доволен.

Michael B. (England),
Беше ли полезно за Вас?  2  1 
...

204. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти мостове и корони (първи етап)

Перфектно по мое мнение!

Martynas L. (Lithuania-Denmark, age: 26),
Беше ли полезно за Вас?  2  1 
...

205. Почистване на зъбен камък

Мина добре, наложи се да отложа някои процедури поради бременност.

Indiana R. (Iceland, age 25),
Беше ли полезно за Вас?  3  2 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

206. Пълно възстановяване с мостове, импланти (втори етап) - постоянни мостове (металокерамика)

Моето лечение мина отлично и целият екип се погрижи за мен. Бих препоръчал силно Смайл на всеки. Много ви благодаря!

James M. (England, age 65),
Беше ли полезно за Вас?  3  2 
...

207. Екстракция и мост

Отлична работа! Силно похвално. Д-р Димитров и д-р Марков са моите герои. Те ме накараха да се почувствам по-уверна. Благодаря на целия екип и на докторите! С обич, Мария Xxx

Maria C. (age: 57, Malta),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

208. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко премина, както беше планирано, екстракциите и имплантите бяха поставени, а след периода на възстановяване бяха поставени временните мостове. Сега очаквам второто си посещение през 2018 г. за финалните мостове.

Jessica R. (age: 53, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

209. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове

Мина много добре. Нямаше много дискомфорт.

Paul N. (age: 57, England),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

210. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре, точно в целта. Целия екип беше много услужлив.

Stephen M. (age: 51, Ireland),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

211. Пълно възстановяване на горна челюст с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина добре

Nicola P. (age: 47, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

212. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Мина невероятно, наистина не мога да намеря нито една грешка! Екипът е страхотен и заслужава увеличение на заплатите!

Stuart M. (age: 41, England),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

213. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре. Много съм щастлив от резултата.

Chris W. (age 52, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

214. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина добре, персоналът и д-р Димитров бяха отлични, всичко се извърши точно както бе планирано, бих препоръчал на всеки, който иска първокласно лечение.

Michael W. (age 63, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

215. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Всичко мина така добре, както можеше да се очаква. Беше удоволствие да видя такъв приятен екип. Отлично цялостно лечение.

Ron D. (age 77, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

216. Възстановяване на една челюст с мостове и импланти (втори етап)

Много добре. Без оплаквания. Благодаря ви много!

Pavel P. (age 51, Canada),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

217. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре!

Andrew B. (age 67, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

218. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Мина много добре. Отличен екип и обслужване. Силно бих препоръчал!

John M. (age 75),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

219. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Всичко мина добре и съм доволен от резултатите.

Malcolm (age 60, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

220. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Моето лечение мина отлично. Д-р Димитров беше много успокояващ, мил и много търпелив, тъй като бях много нервна. Светла, Зори и Лидия бяха много мили и усмихнати. Любезната им усмивка ме успокои. Много съм благодарна и на д-р Димитров, че спокойно ми говори за всичко предварително. Г-н Пламен, зъботехникът, знае работата си и коригира горната част същия ден. Много съм доволна от прекрасните ми нови зъби и съм благодарна на д-р Димитров и целия му професионален екип. Препоръчах Smile на моите сестри. Заслужава си усилието. Благодаря.

Josephine L. (age 61, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

221. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много добре. Доволна съм от резултата като цяло.

Valerie W. (age 61, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  0 
...

222. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Много съм щастлива от това посещение, тъй като лечението не беше толкова интензивно, колкото при първото посещение . Целият екип е много подкрепящ, търпелив и разбиращ. Много съм доволна от резултата.

Rosemarie L. (age 66, UK/Spain),
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

223. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Цялото лечение мина без болка. Всички от екипа са професионалисти. Всичко бе направено точно така, както е описано на сайта.

Ravio S. (age 37, Latvia),
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

224. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

С много следоперативна болка и неудобство, но в крайна сметка си заслужаваше. С всеки изминал ден се чувствам по-добре, по-здрав, по-уверен. Благодаря Ви най-искрено за това, че мога да се усмихвам и да се смея от сърце!!! Бъдете все такаотзивчиви и сърдечни!

Пламен Н. (32 г. , България),
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

225. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението премина много добре организирано, плавно и надмина очакванията ми. Екипът е опитен и приятелски настроен. Комуникацията и обслужването на пациентите са на много високо ниво. Отличен професионализъм. Благодаря Ви!

Ilonka E.(age 46, Bulgaria/Canada),
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване
Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

...

226. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Много сме доволни – станаха бързо, лесно и качествено благодарение на страхотния екип на д-р Димитров. Малко думи, но от сърце.

Светла и Владимир М. ( България),
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

227. Пълно възстановяване с базални импланти и неподвижни мостове за 3 работни дни

Разказ от първо лице на пациенти преминали през процедура по пълно възстановяване с базални импланти (протокол с незабавно натоварване в рамките на 3 дни). Видеото е направено като благодарност към клиниката, без режисура и предварителна подготовка. Заснето е една година след първия етап на лечение, след поставяне на постоянните мостове.

сем. Матееви,
Беше ли полезно за Вас?  1  1 
...

228. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (първи етап)

Лечението премина добре, обясниха ми процеса и веднага пристъпиха към него. Долният временен мост не е съвсем подходящ, но мога да живея с него 6 месеца. Очаквам скоро да се върна, за да получа по-добре напаснати зъби. След операцията лекарствата и документите трябва да бъдат обяснени на пациента, тъй като първоначално е изтощен.

Ailish M. (age 53, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  3 
...

229. Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове (втори етап)

Перфектно

Stephen H. (age: 59, UK),
Беше ли полезно за Вас?  1  6 
...
Find how much dental implants in Bulgaria costs?

Зъбни импланти цени в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес София 2002 ©