English  Български Пълно възстановяване - All-On-4 Зъбни импланти - цени

Календар на пълните възстановявания с незабавно натоварване на имплантите (една челюст/цяла уста) - налични слотове за I-ви етап на лечение през 2024г.

Май:
период
28-03
Свободен

Вече резервираните дати не са видими в календара.

Моля имайте предвид, че ако пътувате от страната или от чужбина, Вашите дати за пътуване трябва да бъдат извън периода за лечение.

Моля винаги изисквайте от нас писмено потвърждение преди да започнете процес на резервация или покупка на билети за Вашето пътуване.

Последно обновяване: 09:41ч 21 May 2024г

Търсите дентална клиника, която може да преобрази изцяло Вашата усмивка със зъбни импланти за няколко дни?

Смайл Дентал Сървисис - София e модерна клиника, специализирана в пълните възстановявания със зъбни импланти и естетичната стоматология. Ако имате липсващи зъби и/или ако желаете да преобразите изцяло Вашата усмивка, Вие сте на правилното място.

Смайл Дентал е водеща частна клиника в София с фокус върху пълните възстановяваниявърху зъбни импланти на една челюст или цяла уста - най-комплексните и сложни лечения в денталната медицина. Ние предлагаме пълен набор от достъпна професионална грижа за възстановяване и поддръжка на здрава и красива усмивка.

Нашата мисия е да осигурим висококачествено и достъпно дентално лечение на пациенти от цял свят.

Екипът ни от професионалисти е специално обучен в най-новите техники за практически безболезнена дентална грижа. Нашите специалисти не спират да развиват уменията си, като редовно посещават специализирани обучения и семинари. Това заедно с дългогодишния им опит е гаранция, че излизайки от нашата клиника, ще се усмихвате широко.

Медицински процедури със зъбни импланти - цени

Зъбни импланти цени в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес София 2002 ©