English  Български Пълно възстановяване - All-On-4 Зъбни импланти - цени

Зъбни импланти STRAUMANN

Цени и етапи на лечени със зъбни импланти STRAUMANN

STRAUMANN е швейцарска компания, специализирана в денталната имплантология и тъканната регенерация. Фирмата е водещ производител на системи за зъбни импланти, включително системата за зъбни импланти STRAUMANN. Зъбните импланти са изкуствени зъбни корени, които се поставят хирургично в костта на челюстта. Те поддържат протезни конструкции мостове или единични коронки и по този начин възстановяват изгубената функция и естетика.

Straumann Dental Implants Logo

Основни характеристики на системата Щрауман:

  • Форма на зъбния имплант: STRAUMANN предлага голямо разнообразие от форми и дизайни на зъбните импланти, така че да паснат по най-добрия начин на всеки клиничен случай. Фирмата предлага импланти подходящи както за възстановяване на единичен зъб, така и за по-сложни комплексни рехабилитации на цели челюсти.

  • Материали: Имплантите STRAUMANN се изработват от най-висококачествени материали като титан, който е биосъвместим и се интегрира добре в костта. Някои модели импланти (SLA Active) са със специално обработени повърхности, което подобрява процеса на остеоинтеграция.

  • Свързваща част: Системата STRAUMANN предлага различни възможности за свързване на простетиката (короната) и самия имплант. Това включва завиване чрез винтове към абътмента или директно циментиране върху него.

  • CAD/CAM решения: Системата STRAUMANN предлага решения за по-лесно планиране на лечебния процес, дигитализиране на отпечатъците и съответно достигане на по-висока прецизност при поставяне на импланта и изработката на простетиката.

Избери валута:
Лечение със системата STRAUMANN Цена

I. Първи етап

Консултация + панорамна рентгенова снимка Безплатна
Имплант Straumman SLA Active

II. Втори етап (след: 4-12 месеца, продължителност: 5 работни дни)

Надстройка Straumann (Switzerland)
Циркониева корона (CAD/CAM)
Крайна цена (I + II етапи)
Поискай оферта за лечение!

Цените за зъбни импланти и други услуги са крайни. В тях не сa включени банкови такси или други разноски по транзакциите, които са за сметка на пациента. Приемаме плащания със следните видове карти: Visa, Master Card и Dainers Club. При плащания с карта има 2% допълнителна комисионна (таксата на нашата банка).

Плащанията се извършват напълно преди започване на всяко лечение. Приемаме плащания в брой във лева, EUR, GBP, USD, CAD, AUD. Базовите цени на клиниката са в EUR.

Клиниката предлага възможност за разсрочено изплащане чрез TBI банк. Повече информация за конкретните условия може да получите на място.

Отказ от отговорност: Моля, имайте предвид, че всички дадени срокове за лечение са индикативни. През по-голямата част от времето ние сме в състояние да завършим Вашето лечение в заявения срок, но понякога това не е възможно поради непредвидени забавяния в хода на самото лечение или работата в зъботехническата лаборатория. Моля, разберете, че Смайл Дентал Сървисес не носи отговорност за никакви допълнителни разходи по пътуване, настаняване и т.н., които могат да възникнат при тези закъснения. Обемът дейности по отношение на самото лечението не винаги може да се предвиди предварително. Лечебният план може да бъде потвърден само след обстоен клиничен преглед в клиниката на Смайл Дентал Сървисес в София. Запазваме си правото да правим промени по медицински съображения.

Зъбни импланти - пакет пълно възстановяване Избери пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, цени, още...

Зъбни импланти цени в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес София 2002 ©